ЦНАП у Винниках за понад 3 мільйони облаштує підприємець із Буська

3687 1
Роботи з реконструкції приміщень триватимуть до кінця наступного року.
фото: Олександра Мазуренка

фото: Олександра Мазуренка

У Винниках на вул. Галицькій, 12 відкриють Центр надання адміністративних послуг. Для цього нежитлові приміщення мають реконструювати. У тендері на виконання цих робіт переміг зареєстрований у Буську на Львівщині ФОП Здровецький Олександр Андрійович. Про це ідеться на сайті публічних закупівель Prozorro.

Підприємець зголосився виконати роботи за 3 052 831 грн, його конкурент – ТОВ Економ-Буд-ЛВ – пропонував провести реконструкцію за 3 083 627 грн.

Читайте також: Як розвиватимуться Брюховичі, Винники та Рудно до 2020 року

Згідно з технічним завданням, переможець торгів повинен повністю реконструювати приміщення на вул. Галицькій, 12 у Винниках: розібрати підлогу, залити стяжку та встановити нове покриття, замінити всі вікна та двері, звести внутрішні цегляні перегородки, влаштувати гідро- і звукоізоляцію, встановити підвісні стелі, провести внутрішні та зовнішні оздоблювальні роботи, утеплити фасад, облаштувати систему водопостачання та водовідведення, систему опалення та вентиляції приміщень відповідно до їх призначення, облаштувати освітлення, перевірити та запустити всі системи.

Термін виконання робіт – до 31 грудня 2019 року.

Читайте також: У Львові розпочинають голосування за проекти громадського бюджету. Як долучитись

За даними YouControl, ФОП Здровецький Олександр Андрійович зареєстрований у Буську на Львівщині. Основним видом його діяльності є роздрібна торгівля комп'ютерною технікою та програмним забезпеченням. Серед інших видів діяльності – роздрібна торгівля будматеріалами, виробами з деревини та заліза.


Читайте також:
5 Листопада, 2018 10:04
Богдан К Цей горе-підприємець ФОП здровецький (навмисно пишу прізвище з маленької літери) аферист "з великої дороги". Його попередній проект ЖК "Галіція". Кого цікавить - промоніторте ситуацію. Якщо коротко - гроші вкладників він присвоїв, будинок не добудований. Розпочинав будівництво без дозвільних документів ЛМР. Якщо посадовці ЛМР, ЛОДА читають коментарі - то вони добре знають хто такий здровецький
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!