ЦНАП у Залізничному районі відкрили після ремонту

2285 0
Упродовж тижня у приміщенні ЦНАПу робили ремонт.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

У Залізничному районі Львова після ремонту відкрили Центр надання адміністративних послуг, що на вулиці Виговського, 32. ЦНАП не працював упродовж тижня, а замовити посли можна було у інших територіальних відділеннях Львова.

Читайте також: Які послуги надають ЦНАПи Львова. Оновлений перелік

Також від сьогодні мешканцям Залізничного району знову доступна послуга оформлення ID-картки, оскільки ця послуга має територіальну прив’язку і під час ремонту у інших її ЦНАПах не надавали.

Додамо, що графік роботи ЦНАПів Львова: понеділок-вівторок — 9:00-18:00; середа-четвер — 9:00-20:00; п’ятниця — 9:00-17:00; субота — 9:00-16:00. Контакти: інформаційна довідка ЦНАП м. Львова — (032) 297−57−95, електронна пошта: [email protected]; сторінка на сайті Львівської міської ради — за посиланням; сторінка на Facebook — тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!