ЦНАП Залізничного району Львова закрили на ремонт

4550 0
Замовити адміністративні послуги чи подати звернення можна у будь-якому іншому територіальному підрозділі.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Центр надання адміністративних послуг Залізничного району, що на вулиці Виговського, 32, не працюватиме з 15 по 19 жовтня через ремонт. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на департамент адміністративних послуг.

Натомість замовити адмінпослуги чи подати звернення можна в будь-якому іншому територіальному відділенні ЦНАП:

  • вул. Левицького, 67 (Личаківський і Галицький район)
  • вул. Хвильового, 14а
  • вул. Шевченка, 354 (Шевченківський)
  • просп. Червоної Калини, 72а (Сихівський)
  • вул. Генерала Чупринки, 85 (Франківський район)


Читайте також: Які послуги надають ЦНАПи Львова. Оновлений перелік

У департаменті надання адміністративних послуг зазначають, що оформити ID-картку мешканцям Залізничного району можна лише у своєму ЦНАПі, оскільки для цією послуги існує територіальна прив'язка. Тому ця послуга буде доступна лише з 22 жовтня, коли Центр на Виговського відновить свою роботу після ремонту.

Додамо, що графік роботи ЦНАПів Львова: понеділок-вівторок — 9:00-18:00; середа-четвер — 9:00-20:00; п’ятниця — 9:00-17:00; субота — 9:00-16:00. Контакти: інформаційна довідка ЦНАП м. Львова — (032) 297−57−95, електронна пошта: [email protected]; сторінка на сайті Львівської міської ради — за посиланням; сторінка на Facebook — тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!