ЦНАПи Львова призупинили прийом декларацій про початок будівництва

1921 0
Від сьогодні, 8 червня, у ЦНАПах міста Львова та його територіальних підрозділах тимчасово призупинено прийом повідомлень та декларацій про початок виконання будівельних та підготовчих робіт І-ІІІ категорії складності та видачу дозволів IV-V категорії складності та прийом в експлуатацію закінченого будівництва.
фото: Олександра Мазуренка

фото: Олександра Мазуренка

Припинення прийому документів проводять з метою належного забезпечення виконання Інспекцією дозвільних та реєстраційних функцій у сфері містобудування з урахуванням усіх вимог, передбачених чинним Порядком виконання підготовчих та будівельних робіт, а також Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«З 10-го червня 2017-го року виконання дозвільних та реєстраційних функцій у сфері містобудівної діяльності на основі наразі чинного законодавства Інспекцією не проводитиметься. Документи, подані суб’єктами містобудування до Центру надання адміністративних послуг до 10-го червня 2017-го року, повинні бути опрацьовані Інспекцією на основі чинного на час подання таких документів законодавства.

Читайте також: Як перетнути кордон після безвізу. Інструкція

Проте, виконання дозвільних та реєстраційних функцій у сфері містобудівної діяльності є складним процесом, що полягає як у внесенні інформації до Єдиного реєстру документів, що дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт і засвідчують прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів, відомостей про повернення на доопрацювання, відмову у видачі, скасування та анулювання зазначених документів, так і в опрацюванні поданих документів, проведенні перевірок достовірної інформації та повноти даних, зазначених в цих документах, оцінці їх відповідності нормам законодавства у сфер містобудівної діяльності», – зазначили в Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у місті Львові

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!