ЦНАПи Львова тимчасово не приймають документи про держреєстрацію

1838 0
ЦНАПи відновлять повноцінну роботу з 1 лютого.
фото: Олександра Мазуренка

фото: Олександра Мазуренка

Через технічні несправності територіальні ЦНАПи Львова тимчасово не прийматимуть документи 30 та 31 січня у галузі державної реєстрації. Про це повідомили на сторінці ЦНАПу Львова у Facebook.

Читайте також: ЦНАП у Винниках облаштує підприємець із Буська

30 січня не прийматимуть документи для державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців, державної реєстрації змін до відомостей із Єдиного державного реєстру та заяви про державну реєстрацію права власності та державну реєстрацію інших речових прав, крім іпотеки у терміни двох робочих днів.

31 січня не прийматимуть документи для державної реєстрації змін до відомостей у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань у скорочені строки та заяви про надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, заяви на скасування, заяви про внесення змін до запису Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, заяви про відкликання заяви, заяви про державну реєстрацію права та державну реєстрацію інших речових прав, крім іпотеки у термін 2 години та 1 робочий день.

Читайте також: Які послуги надають ЦНАПи Львова. Оновлений перелік

Нагадаємо, цього року у Рудному відкриють ЦНАП. Загальна вартість робіт становить 5,6 млн грн. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!