ЦНАПи Львова призупинили видачу паспортів. Оновлено

2979 0
ЦНАПи Львова із п’ятниці, 7-го квітня, не видають закордонні паспорти та ID-картки.
фото: s1.tchkcdn.com

фото: s1.tchkcdn.com

Ситуація виникла через технічні проблеми. Про це повідомляє zik.ua.

Сьогодні під час брифінгу директорка департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик  повідомила, що компанія «Оріон» – підрядник, який надає послуги, не виходить на зв’язок.

 «Як тільки ми відновимо роботу, поінформуємо, і всі мешканці, які були записані в електронну чергу, зможуть організовано скористатися нашими послугами», – повідомила Валентина Бартошик.

Читайте також: Сервісний центр оформлення та видачі закордонних паспортів тимчасово не працює

Також вона додала, що у в кожному відділенні ЦНАП у Львові працює лише одна робоча станція, яка щодня обслуговує в середньому 35 людей.

Наразі паспорти можна оформити у територіальних підрозділах Державної міграційної служби, і ті, хто вже встиг подати документи на виготовлення закордонних паспортів, зможуть їх отримати в ДМС.

Начальник відділу по роботі з єдиним державним демографічним реєстром Олександр Семчишин  розповів для Tvoemisto.tv, що в ДМС можна оформити закордонний паспорт, а внутрішній (ID-картку) лише за місцем реєстрації (в своєму територіальному підрозділі).

В електронну чергу на даний момент зареєструватись неможливо, бо немає місця. Громадянам потрібно кожного дня перевіряти наявність вільних місць.

Опублікувала Олеся Шеремета

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!