ЦНАП-и у Львові відновили роботу

2249 0
Центри надання адміністративних послуг поки що не реєструють бізнес та дозвільні документи.
фото: Олександра Мазуренка

фото: Олександра Мазуренка

Львівські ЦНАП-и запрацювали знову після атаки вірусом «Petya», інформує прес-служба ЛМР з посиланням на департамент адміністративних послуг.

Читайте також: Як вберегтися від комп’ютерного вірусу. Поради від кіберполіції

«Поки що немає змоги реєструвати дозвільні документи, бо не працює система «Лотос». Проте фахівці обіцяють відновити її найближчим часом. Також не працює реєстр по реєстрації бізнесу, і коли він запрацює, наразі невідомо», – зазначила директор департаменту Мар'яна Дюганчук.

«Гаряча лінія міста» продовжує працювати в ручному режимі – звернення від мешканців записують, а після відновлення роботи мережевого обладнання їх внесуть у систему.

Нагадаємо, що у вівторок, 27 червня, комп'ютери львівських ЦНАП-ів атакував вірус-вимагач. Також кібератаці піддалася низка українських банків та приватних компаній.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!