Цього місяця для проїзду планують відкрити вулиці Личаківську і Курмановича

1705 0
Основний об'єм робіт на ділянках вже виконали.

Цього місяця у Львові планують відкрити для проїзду дві вулиці – Личаківську, з вул. Букової до напрямку Винників, і Курмановича, від вул. Данила Апостола до Рудненської. Про це повідомяє пресслужба ЛМР з посиланням на міського голову Андрія Садового в ефірі радіо «Люкс FM».

«З середини жовтня плануємо відкривати для проїзду вул. Личаківську. Коли розпочали ремонт, то виникли додаткові роботи, пов’язані з мережами. Тому довелося все замінити…», – каже він.

Читайте також: Частину вулиці Богдана Хмельницького, від Опришківської до Механічної, відкрили для проїзду

Щодо вул. Курмановича (ІІ черга), то основний об'єм робіт, за словами міського голови, вже виконали і планують за кілька тижнів відкривати для проїзду і цю вулицю.

Нагадаємо, що у Львові днями завершили перший етап реконструкції вул. Пилипа Орлика на відрізку від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові. Цей відрізок вже відкрили для проїзду транспорту. Розмітку, згідно з технологією, нанесуть згодом. Також Тvoemisto.tv зібрало інформацію, які вулиці перекриті у Львові через ремонт. Детальніше – за посиланням.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!