Цього року планують розпочати ремонт дороги від Мостиськ до Краковця

5535 0
Розпочати роботи обіцяють уже влітку.
ілюстративне фото: Курс

ілюстративне фото: Курс

Цього року на Львівщині планують розпочати ремонт дороги О141003 Мостиська – Краковець. Про це повідомляє Служба автодоріг Львівщини.

Читайте також: Коли можуть почати ремонт прикордонної дороги Яворів – Грушів

Автодорога з’єднує два пункти пропуску через державний кордон між Україною та Польщею, а саме Шегині – Медика та Краковець – Корчова. Загальна протяжність дороги сягає 19,1 км. Тут планують провести поточний ремонт, облаштувати тротуари, автобусні зупинки, водовідведення, встановити знаки та нанести розмітку.

Тендер на ремонт дороги хочуть оголосити вже навесні. Як зазначив в. о. керівника Служби автодоріг у Львівській області, самі роботи мають розпочати на початку літа. 

Додамо, що дорогу ремонтуватимуть у межах програми «Польща – Білорусь – Україна», який стартував ще у 2014 році. Загальна вартість проєкту становить 2,5 млн євро, за які також розбудовуватимуть пункти пропуску у Польщі.

Читайте також: Як перетнути кордон потягом зі Львова до Перемишля. Відео

Нагадаємо, що у 2020 році на Львівщині планують реконструювати пункт пропуску «Краковець».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!