Політична реклама

Цього року розпочнуть будівництво дороги Львів - Краковець

1481 0
На цей рік заплановане будівництво концесійної дороги Львів-Краковець. Зараз тривають підготовчі роботи.

Про це повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

«Ми сформували перший варіант щодо пропозицій поточного року. Основні напрямки, які будуть розвиватися – це Львів-Радехів-Луцьк, Жовква-Червоноград, Ковель-Львів-Тернопіль, Львів-Бібрка-Івано-Франківськ. Ділянка дороги Турка-Ужоцький перевал та автомобільна дорога Бориня-Мохнате будуть ремонтуватись в контексті підготовки до Олімпійської надії 2022 року. Вартість робіт становить 100 млн грн», – розповів начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Микола Гнатів.

Також цього року планують передати на експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги М-06 Стрий-Львів-Броди.

«Проект передачі на експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги Стрий-Львів-Броди фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку.

Водночас, деталі щодо ділянок, які ремонтуватимуть у поточному році, у Службі автомобільних доріг у Львівській області уточнять після того, як затвердять у Києві план і кошторис ремонтів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!