Цього року розпочнуть будівництво Західної об’їзної Львова

2838 0
У лютому стартує тендер на реконструкцію першої ділянки об’їзду від Рясної-Руської до Зимної Води.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Цього року стартує будівництво Західної об’їзної Львова, загальною протяжністю більше 15 км. У лютому оголосять тендер на реконструкцію першої ділянки об’зду від Рясної-Руської до Зимної Води, повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Читайте також: Коли почнуть будувати Північну об'їзну Львова

На цій 6-кілометровій ділянці планують влаштувати трьохрівневу роз’язку, яка примикатиме до вул. Городоцької. Це буде дорога І-ї категорії, яка матиме наземні пішохідні переходи та по дві смуги руху в одну сторону.

На реконструкцію другої ділянки від шляхопроводу у Солонці до кільцевої розв’язки у Сокільниках, протяжністю 3 км, тендер мають оголосити навесні. Проєкт передбачає тут дві транспортні розв’язки. Також триває розроблення проєктно-кошторисної документації на реконструкцію третьої ділянки від Сокільників до Зимної Води.

Наразі потрібно викупити земельні ділянки, розташовані на цих ділянках. У ЛОДА зауважили, що для цього по кожному об’єкту проведуть експертно-грошову оцінку.

Читайте також: Які дороги відремонтують на Львівщині цього року. Перелік

Нагадаємо, у листопаді минулого року розпочали реконструювати шляхопровід через залізницю між населеними пунктами Рудно та Зимна Вода на км 4+014.

У межах реконструкції Західного обходу Львова хочуть влаштувати 6 транспортних розв’язок у різних рівнях та побудувати 2 шляхопроводи через залізницю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!