Цього року у Львові може не з’явитися жодного нового майданчика для дітей

2088 0
Через ситуацію в країні важко передбачити, чи у Львові в 2014 році будуть нові майданчики для дітей. І це при тому, що на таку інфраструктуру на цей рік в бюджеті передбачено понад 1,5 млн грн, повідомили у відповідь на запит tvoemisto.tv в управлінні сім’ї, молоді і спорту Львівської міської ради.
Фото: kivertsi.in.ua

Фото: kivertsi.in.ua

У 2014 році не облаштовано ще жодного дитячого майданчика, а також «неможливо сформувати список тих які з’являться, оскільки немає затвердженого титульного списку (щодо робіт) на 2014 рік».

Водночас у міському бюджеті на 2014 рік на будівництво дитячих і дитячо-спортивних майданчиків передбачено 1,57 млн грн – це орієнтовно нових 30 майданчиків.

«Також важливо розуміти, що за 31 майданчик, який був облаштований у 2013 році, місто ще не розрахувалося із підрядними організаціями – через блокування платежів казначейською службою», – наголошують в управлінні.

За спонсорські кошти минулого року облаштували комплексний чотирьохмодульний майданчик для дітей та молоді на вул. Стрийській. Також завдяки спільній роботі з фестивалем «Єврофан» місяць тому з'явився новий майданчик у дитячому будинку сімейного типу на вул. Тракт-Глинянський.

Всі дитячі майданчики, які є в місті, знаходяться на балансі ЛКП, що обслуговує цей район. У Львові близько 540 майданчиків в шести районах міста.

Типовий майданчик складається з двох гойдалок (для менших і старших дітей), пісочниці, ловок та смітників, двох комплексів (для менших і старших дітей), інформаційного щита із корисною для мешканців інформацією, каруселі або баласира.

Ілюстрація управління сім'ї, молоді і спорту Львівської міськради


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!