Цього року у Львові побудують велодоріжку на вулиці Сяйво

1605 0
На її облаштування передбачили 5 млн 401 тисячу гривень.
фото: Зручне місто/Facebook

фото: Зручне місто/Facebook

Цього року у Львові планують добудувати дві велодоріжки і побудувати нову. Йдеться про велосипедні шляхи на вул. Кн. Ольги – Академіка Сахарова, вул. Сяйво та просп. Чорновола. Про це повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлового господарства Ірина Маруняк.

Читайте також: Олег Шмід про плани Львова будувати нові велодоріжки 

«Цьогоріч завершимо будівництво велодоріжки на вул. Княгині Ольги – Академіка Сахарова. На це передбачаємо 1 млн 835 тис. грн. Також ми передбачаємо 10 млн грн на продовження будівництва велодоріжки на проспекті Чорновола, але цього буде недостатньо, для завершення виконання робіт потрібно буде ще 4 млн 900 тис. грн», – розповіла Ірина Маруняк.

Цього року також розпочнуть будівництво доріжки на вулиці Сяйво. На цей об'єкт уже розробили проєктну документацію, яка пройшла експертизу. На її облаштування передбачили 5 млн 401 тисячу гривень.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!