Цього року у Львові придбали 9 квартир для учасників АТО

1944 0
Шість квартир вже купили, ще три мають намір придбати до кінця тижня.
фото: sumy.today

фото: sumy.today

19 грудня у Львові відбулася процедура закупівлі цьогоріч шостої  квартири для учасника АТО, котрий втратив функціональні можливості нижніх кінцівок. Ще три міськрада має намір придбати до кінця тижня. Про це повідомила заступник начальника міського управління житлового господарства Галина Мазур.

Фінансування купівлі квартир здійснюється з державного бюджету за співфінансування Львова. Загалом цьогоріч на це передбачено 10,114 млн грн., з яких 1,731 млн грн. – кошти міського бюджету.

Вартість закуплених на початку місяця 5 квартир становила близько 5,35 млн грн., придбаної учора – 856,18 тис грн. Квартири, здебільшого, дво- та трикімнатні, орієнтовною площею від 50 до 75 кв м. 3 житлові будинки знаходяться на вул. Княгині Ольги, 1 – на вул. Кульпарківській, 1 – на просп. Червоної Калини, та ще 1 – на вул. Трильовського.

Квартири придбали для учасників АТО:

Шимчака Сергія Івановича;

Панченка Романа Олександровича;

Калитюка Сергія Миколайовича;

Дідери Романа Богдановича;

Киреєва Артура Юрійовича;

Міловського Віталія Анатолійовича.

Нагадаємо, що торік місто закупило 14 квартир для сімей загиблих учасників АТО та 5 квартир – для осіб із інвалідністю, які втратили нижні кінцівки під час проведення АТО. 

Читайте також: У Львові затвердили розміри виплат для учасників АТО та їх дітей


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!