У Львові створять міську базу домашніх тварин

2223 0
Загалом до кінця року 50% господарських тварин планують внести у міську базу даних. Про це інформує керівник ЛКП «Лев» Оксана Кошак.
Фото надано ЛКП "Лев"

Фото надано ЛКП "Лев"

«Скоро ми анонсуємо початок реєстрації господарських тварин. У березні була прийнята ухвала №262, в якій також передбачено реєстрацію господарських тварин. Це буде єдина загальна міська база всіх господарських тварин, які повинні зареєструвати і фізичні власники собак і юридичні особи», - пояснює Оксана Кошак.

Для цього у місті, зокрема, проведуть масову кампанію з інформування власників тварин про важливість їх реєстрації. Долучаться до цього і поліція і муніципальна дружина.

Читайте також: У Львові розробили нові правила для власників тварин: 6 нововведень

«Як показує аналітика, 60% безпритульних – це власницькі тварини, які загубилися, або яких вигнали. Ми ніколи не змінимо ситуацію з безпритульними тваринами, поки не обмежимо відтік власницьких тварин», - зазначив організатор міжнародної бази даних «Animal-id.info» Віктор Копач.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!