Цього року у Львові встановлять 32 камери з системою визначення облич

1594 0
До 2020 року у Львові планують установити до 2000 камер відеонагляду.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

У 2019 році у Львові встановлять 32 відеокамери із системою розпізнавання облич. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Питання дня. Чи можуть львів’яни отримати відео з камер спостереження у місті

«Торік у центральній частині міста ми тестували систему визначення облич. Зараз воно є завершене і готуємося до наступного етапу проекту. Весною плануємо оголосити тендер, це буде 32 камери з системою визначення облич, і вже цього року вони будуть встановлені по місту», — розповіли в управлінні безпеки міста.

Додамо, що у 2019 році в міському бюджеті на відеоспостереження передбачили 18 млн гривень. За ці кошти планують закупити нові камери, створити нові робочі місця та придбати системи відеоспостереження, котрі розпізнаватимуть обличчя та рух предметів по периметру.

Читайте також: На залізничному вокзалі Львова встановлять нові камери спостереження

Нагадаємо, упродовж 2018 року у Львові встановили 240 камер відеоспостереження по всьому місту.  Центр безпеки міста опрацьовує відео з 280 камер загальноміської мережі відеонагляду. За планами, до 2020 року у Львові має з’явитись до 2000 камер відеонагляду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!