Цього року відремонтують дорогу до курортного Славського

2055 0
Протяжність автошляху становить близько 24 км.
Фото: Олег Береза

Фото: Олег Береза

Цьогоріч на Львівщині проведуть капітальний ремонт дороги державного значення Сколе – Славське, протяжністю близько 24 км. Роботи здійснюватимуть у межах реалізації програми «Мале Карпатське коло».

Читайте також: Дорогу між Тухлею та Славським відремонтують за 370 мільйонів гривень

Автомобільну дорогу до курортного селища Славське ремонтуватиме ТОВ «Автомагістраль-Південь». За умовами проведеного тендеру, очікувана вартість робіт – понад 377 млн грн. Їх планують завершити до 30 вересня 2022 року. Крім нового дорожнього покриття та тротуарів, на ділянці мають облаштувати велодоріжки, встановити освітлення та відеоспостереження.

«У межах реалізації програми «Мале карпатське коло» на Львівщині у 2022 році ремонтуватимемо дві дороги державного значення. Перша – це частина дороги М-06 Київ – Чоп від Сколе до межі Закарпатської області, й друга – дорога Т-14-24 Сколе – Славське. Протяжність дороги Сколе – Славське приблизно 24 км, протяжність ділянки М-06 близько 50 км», – повідомив у коментарі Tvoenisto.tv речник Служби автомобільних доріг у Львівській області Іван Бондар.

За його словами, наразі також є погодження Укравтодору про передачу декількох доріг місцевого значення на Львівщині на баланс Служби автомобільних доріг, які реалізуватимуть у межах «Малого Карпатського кола».

Крім того, передбачили будівництво кількох ділянок абсолютно нових доріг. Інформацію про це обіцяють оприлюднити згодом.

Читайте також: На Львівщині відремонтують 200 кілометрів доріг, щоби з’єднати туристичні центри Карпат

Нагадаємо, що ділянку ремонтують в межах проєкту «Мале Карпатське коло», за яким на території трьох карпатських областей – Львівської, Закарпатської та Івано-Франківської відремонтують п’ять наявних доріг, серед яких: Славське – Вигода, Славське – Хащованя, Хітар – Тухля, Бориня – Мохнате та Бориня – Боберка. Раніше в ЛОДА повідомляли, що у межах «Малого Карпатського кола» планують відремонтувати та збудувати 39 об’єктів на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення. Загальна вартість всіх робіт на місцевих дорогах становить 4,13 млрд грн.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!