Цього тижня для проїзду у Львові відкриють вулицю Шімзерів

1322 0
На вулиці мають висадити нові дерева, змонтувати зовнішнє освітлення, встановити антипаркувальні стовпці та нанести дорожню розмітку.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Вул. Шімзерів у Львові планують відкрити для проїзду транспорту 9 грудня, у четвер. Про це повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

«На сьогодні усі роботи, що стосуються дорожнього покриття, на вул. Шімзерів завершені. У повному обсязі вже виконали роботи із облаштування пішохідного тротуару та встановили стійки для дорожніх знаків. На вулиці планують висадити дерева, змонтувати опори зовнішнього освітлення, встановити антипаркувальні стовпці та нанести дорожню розмітку», –  повідомив Микола Власюк.

Ремонтні роботи на вулиці виконує підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал». Роботи на ділянці від вул. Пекарська до вул. Мечникова відбуваються в межах проєкту реконструкції вул. Пекарська. Проєкт реконструкці Пекарської розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку». Загальна вартість робіт – 109,3 млн грн.

Фото ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!