Політична реклама

Цього тижня електротранспорт у Львові може знову не курсувати

1273 0
Цього тижня трамваї та тролейбуси міста можуть припинити роботу.

Працівники Львівелектротрансу готові вдатися до страйку, якщо керівництво не виплатить борги із зарплати, - повідомляє Високий замок.

Минулого тижня водії зробили попереджувальну акцію – не виїхали вранці на маршрути. Керівництво електротранспортного підприємства пояснює, що зарплату не виплатили через те, що не надійшло 4,5 мільйона гривень субвенції з державного бюджету. Критична ситуація із зарплатою на “Львівелектротрансі” виникає не вперше, влітку працівники теж погрожували радикальними кроками. 

Водії заробляли близь­ко 3 тисяч гривень. Але через ремонти доріг не працюємо на повні ставки, а лише на півставки, - сказала водій трамваю №2 пані Оксана. - За серпень нам дали лише 10% від зарплати.
Як повідомила голов­ний бухгалтер ЛМКП “Львів­електротранс” Софія Наконеч­на, сьогодні борг становить 1,2 міль­­йона гривень. 50% боргів погасили, не виплатили лише за частину серпня. ”. 

У міській раді зібрали за одним столом водіїв, керівництво “Львів­електро­трансу”, пред­ставників профспілки. Чиновники департаменту житлового госпо­дарства та ін­фра­структури, департаменту «Адміністрація міського голови» та юридичного відділу мали вирішити проблему. Як сказав представник профспілкового комітету «Львівелектротрансу» пан  Юрій, на жаль, працівники залишилися ні з чим, у мерії так і не знайшли рецепта погашення заборгованості. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!