Політична реклама

Цього тижня львів'яни можуть безкоштовно займатися кунг-фу

1885 0
У Львові з 21 по 25 жовтня триватимуть безкоштовні заняття з кунг-фу та інших східних єдиноборств. Відвідати їх може кожен охочий, для цього потрібно попередньо зареєструватись.

Заняття проводитимуть і для дітей, і для дорослих, інформує Zaxid.net. Відвідати їх можна у спортзалі школи №35 у понеділок, середу та п’ятницю. Для дітей до 10 років заняття триватиме з 15:20 по 16:45, для підлітків (10-15 років) – з 16:45 по 18:20, для дорослих з 19:45 по 21:45.

У вівторок, четвер та суботу  тут проводитимуть заняття з тайцзіцюань.

В академічній гімназії №1 при «Львівській політехніці» навчатимуть вінчунькунг-фу для всіх, кому більше дванадцяти. Заняття відбуватимуться у понеділок, середу та п’ятницю з 20:00 по 22:00.

У ЗОШ №36 у спортивному клубі «Локомотив» відбуватимуться заняття з 17.00 по 18.30. Навчатимуть дітей до 12 років.

Кунг-фу – це перлина китайської культури, яка є не тільки системою самозахисту, а передусім шляхом, який надає можливість зрозуміти себе і оточуючий нас світ, отримати впевненість в собі, а також покращити своє здоров’я, – розповів президент Академії традиційного кунгфу, інструктор при Уданській академії даосизму і традиційного ушу в горах Удан (КНР) Микола Пляскін.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!