Політична реклама

Цього тижня маленьких львів'ян запрошують власноруч створювати прикраси

1397 0
Цього тижня маленькі відвідувачі «Території дружби» УДЮМК Шевченківського району створюватимуть декоративні листівки та прикраси.

Сьогодні на заняттях дітвора робитиме листівки у техніці кірігамі (різновид орігамі), - повідомляє прес-служба Львівської міськради. Початок майстер-класу — о 14.00 год.

У п’ятницю, 26 липня на «Території дружби» відбудеться майстер-клас із виготовлення феї із атласних стрічок. Початок – 15.00 год.

Нагадуємо, заняття на «Території дружби» відбуватимуться за адресою: вул. Мазепи, 13а (дитячо-юнацький клуб «Сонечко»).

Працює «Територія дружби» з 1 червня до 31 серпня з 11.00 до 17.00 год (з понеділка по п’ятницю) при клубі естетичного виховання «Сонечко» (вул.Гетьмана Мазепи,13а). В програмі «Території дружби» - пізнавальні заняття для діток, мистецькі майстер-класи, спортивні вправи, ігри на майданчику поблизу.

Заняття —  безкоштовні.

Більше інформації про майстер-класи можна отримати в Анастасії Пиріг за тел. 0673356686.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!