Цього тижня почнуть ремонтувати дорогу Львів - Тернопіль

3536 1
У кінці тижня на Львівщині розпочнуть поточний ремонт дороги Львів – Тернопіль. Ремонтні роботи обійдуться у 21,2 млн грн і триватимуть до кінця 2015 року.
Фото: avto.te.ua

Фото: avto.te.ua

Ремонтуватимуть дві ділянки дороги: від с. Підгірне до с. Підберізці (км 11+256) і дорогу між селами Чижиків та Куровичі (км 17+550 ), розповіла tvoemisto.tv прес-секретар служби автомобільних доріг у Львівській області Тетяна Парубій.

Ремонт ділянки від с. Підгірне мали розпочати сьогодні, 3 липня, однак через дощову погоду ремонт відклали на суботу, 5 липня. На цій ділянці прокладуть верхній шар асфальту.

Другу ділянку дороги почнуть ремонтувати з наступного тижня - у понеділок, 7 липня.

Роботи проводитиме ТОВ "Шляхове ремонтно-будівельне управління №65", повідомляють Наші гроші. Ремонтні роботи триватимуть до кінця 2015 року.

Крім того, за твердженням автомобілістів, траса "Львів-Тернопіль" є однією з найгірших в Україні. Визнають це і чиновники, відтак ремонт цієї дороги був одним із пріоритетних планів місцевої влади.
 


Читайте також:
3 Липня, 2014 17:40
Володимир Невже дочекались?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!