Цього тижня на Львівщині синоптики прогнозують мокрий сніг

2657 0
У Львівській області та, у Львові зокрема, буде хмарно з проясненнями, часом дощ, а місцями з мокрим снігом.
Photo by Aaron Burden on Unsplash

Photo by Aaron Burden on Unsplash

Завтра, 16 листопада, на Львівщині вночі та в першій половині дня буде туман видимістю 200-500 м (І рівень небезпечності, жовтий). Погоду визначатиме антициклон над східною Україною. Зокрема, в області прогнозують хмарну з проясненнями, без істотних опадів. Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

Читайте також: Найсухіший жовтень за останні 20 років. Як змінилася осінь у Львові

Вночі та в першій половині дня туман. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 6-11° тепла.

17 листопада теж буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 5-10° тепла.

18 листопада уночі – без істотних опадів, вдень невеликий дощ, в горах з мокрим снігом. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 5-10° тепла.

19-20 листопада буде хмарно з проясненнями. Часом дощ, а місцями з мокрим снігом. Вітер південно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 4-9° тепла

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!