Політична реклама

Цього тижня на львів'ян очікує холодна і дощова погода

2474 0
16-17 травня в західних областях, за прогнозами Українського гідрометеорологічного центру, очікується похолодання і дощова погода, вдень 17 травня в Україні місцями сильні дощі (в Карпатах дуже сильні дощі, 17 травня з мокрим снігом); в Україні грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.

Також з 15 по 17 травня очікується підвищена геомагнітна активність, що може несприятливо відбитися на самопочутті людей, що страждають мігренню, розладами мозкового кровообігу і захворюваннями серцево-судинної системи ..

Дощі, супроводжувані температурними перепадами, можуть стати причиною підвищеного ризику розвитку простудних захворювань, переважно у дітей.

У ці дні в умовах теплої вологої погоди і масового цвітіння рослин, підвищена вірогідність погіршення самопочуття у алергіків і астматиків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!