Політична реклама

Цього тижня температура повітря у Львові підвищиться до 37 градусів

1300 0
Український гідрометеорологічний центр прогнозує, що впродовж 5-15 серпня спостерігатиметься підвищення температури до 37 градусів практично в усіх регіонах України.

Цей тиждень в Україні буде досить спекотним і без істотних опадів, - сказав заступник директор Гідрометцентру Анатолій Прокопенко.

Висока температура в найближчі дні обумовлена перебуванням над територією України центра антициклону.

З 7 серпня практично по всій території країни встановиться спекотна погода без опадів, +30...+35 градусів, а 8-9 серпня на правобережжі температура підвищиться до +35...+37 градусів.

При цьому із входженням в Україну холодного атмосферного фронту з 10 серпня в західних регіонах температура знизиться до +34 градусів і можливі сильні дощі, грози та град.

З 11 по 15 серпня у західних областях температура не буде перевищувати +27 градусів.

Прокопенко зазначив, що істотні зміни погодних умов в Україні відбудуться, починаючи з 17 серпня, коли в Україну прийде прохолодне повітря з північно-заходу Європи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!