Цього тижня у Львові продовжить діяти посилений карантин. Обмеження

1480 0
Для представників бізнесу продовжать діяти ті обмеження, які були запроваджені минулого тижня.
Фото: Vitolda Klein for unsplash

Фото: Vitolda Klein for unsplash

У Львові продовжили дію посилених карантинних обмеження, впроваджених минулого тижня. Відповідне рішення 4 лютого прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій через збереження високого рівня захворюваності на коронавірус.

Читайте також: Львівщина у трійці регіонів, де найбільше випадків коронавірусу

Так, для представників бізнесу продовжать діяти ті обмеження, які були запроваджені минулого тижня. Зокрема, робота:

  • закладів громадського харчування можлива за умови повної вакцинації або негативного тесту (працівники та відвідувачі);
  • непродовольчих ринків можлива за умови повної вакцинації або негативного тесту (працівники та відвідувачі);
  • продовольчих ринків можлива за умови повної вакцинації або негативного тесту (працівники);
  • спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів можлива за умови повної вакцинації або негативного тесту (працівники та відвідувачі);

 

Важливо, що відвідування закладів розважальної діяльності та проведення масових заходів можливе за умови повної вакцинації та негативного тесту (організатори і відвідувачі), а роботу дитячих розважальних закладів заборонили.

Читайте також: У Львові 44 школи повністю вакциновані від коронавірусу

5-11 класи цього тижня продовжать навчатися дистанційно, а з 14 лютого за окремими рішенням дирекції закладів освіти зможуть повернутися за парти або вчитися онлайн. За таким принципом нині працює і початкова школаГурткам та секціям рекомендують проводити дистанційні заняття, а там, де це неможливо, призупинити до покращення ситуації з захворюваністю.

Додамо, що обмеження діятимуть до окремого рішення міської комісії ТЕБ і НС.

Ольга Коваль

Відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!