Політична реклама

Цього тижня у Львові реставруватимуть фасад школи № 62

1469 0
Львівська міська рада та Німецьке товариство міжнародної співпраці (GIZ) в рамках проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» проведуть реставрацію фасаду школи № 62, що на вул. Театральній, 15.

До комплексу реставраційних робіт входить реставрація історичної штукатурки на фасаді будівлі, кам’яних обрамлень вікон, барокового порталу з природного каменю та історичної столярки, що включає 40 вікон різної величини та великі в’їзні ворота, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Загальна сума реставраційних робіт складає майже 1 млн. грн. Кошти розподіляють між собою Німецьке товариство міжнародної співпраці GIZ (60%) та Львівська міська рада (40%).

Зараз триває підготовка робіт з фірмою «Ренесанс». Роботи планують завершити до кінця листопада.

Наразі завершено реставрацію 18 вікон в правому крилі будівлі школи № 62.

Вікна не будуть замінювати, а лише реставрувати. Їх знімають, ті частини, які прогнили, відновлюють, ремонтують і вікна поставлять назад. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!