Цього тижня у Львові розглянуть питання про відновлення очного навчання для старшокласників

1640 0
Минулого тижня у міськраді обіцяли розглянути можливість повернення всіх учнів до шкіл за умови покращення ситуації із Covid-19
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

Через висові показники захворюваності на коронавірус у Львові рішення про можливість відновлення очного навчання для учнів 5-11 класів та повернення до роботи позашкілля розглядатимуть у п’ятницю, 19 листопада.

Минулого тижня у міськраді обіцяли розглянути можливість повернення всіх учнів до шкіл за умови покращення ситуації із Covid-19. Станом на сьогодні, враховуючи моніторингові показники, покращення не спостерігається.

Читайте також: У Львові 44 школи повністю вакциновані від коронавірусу

«За умови зменшення показників захворюваності в п’ятницю, на наступному засіданні комісії, розглянемо можливість відновлення очного навчання для учнів всіх класів, навчання в мистецьких школах та роботу гуртків і секцій», – каже Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Нагадаємо, що вчора, 15 листопада, до шкіл Львова повернулись учні молодших класів. Очне навчання в дітей розпочалося після місяця перерви – спершу канікул, а потім й дистанційного навчання. Як це було, читайте та дивіться тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!