Цього тижня у Львові розпочнуть реконструкцію перехрестя Чорновола – Під Дубом

6549 0
Реконструкція розпочнеться 10 червня.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

З 10 червня у Львові почнуть реконструкцію перехрестя проспекту Чорновола і вул. Під Дубом. Роботи виконуватиме ТзОВ «Галич БК» за 544 тисяч гривень. Про це повідомили у міськраді.

На рух громадського транспорту роботи не вплинуть. Можливі будуть ситуативні перекриття або перекриття однієї зі смуг для руху транспорту.

Читайте також: У Львові розширять перехрестя на розі Чорновола – Під Дубом

На перехресті вулиць Чорновола – Під Дубом посунуть тротуар, розширять проїжджу частину та випрямлять напрям руху транспорту. 

«Плануємо розширення проїжджої частини, адже громадський транспорт ледве вписується на перехресті та виїжджає на бордюр. До того ж, видимість для автотранспорту на цьому перехресті обмежена, а пропускна можливість тротуару є низькою – через це тут вже було кілька випадків трагічних ДТП», – розповів Тvoemisto.tv Віктор Дубиняк.

Читайте також: Які квазі-, міні- та турбокільця можуть з'явитися у Львові. Перелік, локації 

Нагадаємо, у Львові розробляють попередню схему організації дорожнього руху на перехрестях вулиць Джерельна – Хімічна – Єрошенка – Під Дубом, аби розвантажити їх та зробити безпечнішими.

У Львові є понад 70 «гарячих» точок – місць, де ускладнений рух і часто трапляються ДТП. Десятку найкритичніших планують опрацювати впродовж шести місяців і реорганізувати на них рух. Детальніше читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!