Цього тижня у Львові розпочнуть ремонт ще двох вулиць

3169 0
Цього тижня у Львові запланували розпочати ремонт вулиць Пулюя – Трускавецька. Про це інформують у відділі капітального ремонту управління інженерного господарства Львівської міськради.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

«Це досить великий об’єм робіт, які ми хочемо виконати впродовж двох років – цього та наступного. Дорожнього покриття там зараз практично немає, все зруйновано будівельною технікою під час зведення нових будинків. Тут буде облаштовано дорожнє покриття, тротуари, велосипедні доріжки. Є таке бачення, щоб, облаштувавши інфраструктуру, обмежити туди заїзд важкої техніки», – розповів начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР Роман Заріцький.

Також, за його словами, цього тижня заплановано розпочати другу чергу будівельних робіт на вул.Богданівській – від вул.Дорога Кривчицька до вул.Золочівська. Довжина цієї ділянки – 500 м.

Нагадаємо, на сьогодні у Львові ремонтні роботи тривають на вул.Садовій, вул.Мечнікова, вул.Богданівській, вул.Київській, вул.Котляревського, вул.Угорській. Також ремонтують шляхопровід на вул.Городоцькій.

Читайте також: Карта непроїзних доріг Львова. Перелік

Додамо, у Львові тривають масштабні роботи з ремонту вулиці Садової. Проектом передбачено влаштування нового асфальтного покриття, кишень для автомобілів, велодоріжок, тротуарів, замощення біля будинків, освітлення, влаштування лавочок та висадку нових дерев – 44 липи та каштани. Загальна довжина ділянки реконструкції вулиці – 670м.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!