Цього тижня у Львові стартує Форум видавців. Програма

5397 0
13 вересня розпочнеться фестиваль «Місто Лема» і відбудеться засідання журі книжкового конкурсу. Це перші заходи 23 Форуму видавців у Львові. А вже 15-18 вересня весь Львів перетвориться на Форум видавців, авторів, перекладачів, науковців, підприємців, істориків, журналістів, друкарів, а також читачів. Tvoemisto.tv пропонує ознайомитися з повною програмою цьогорічного форуму видавців.

Кожен день Форуму буде дуже насиченим. Львів'янам та гостям міста краще завчасно подбати про план дій у межах заходу.

Вже 13 вересня львів’яни та гості міста можуть відвідати фестиваль «Місто Лема».

14 вересня програма буде більш насичено. Так, на Форум завітає письменник, телеведучий та рок-музикант Валентин Терлецький, відбудеться презентація низки книг, а також відкриття виставки «Читати місто: архітектура бібліотек Німеччини».

А от 15 вересня безпосередньо розпочинається 23 Форум видавців. Цього дня заплановано ледь не 200 культурних заходів.

Так, на відвідувачів чекає комікс-воркшоп, літературна майстерня, автограф-сесії, презентації книг та багато іншого.

Повну програму можна переглянути тут.

16 вересня відвідувачам Форуму презентують проект «Книга року BBC 2016».  Також усі бажаючі зможуть відвідати автограф-сесії своїх улюблених письменників, які завітали на Форум. Крім того, на цей день запланований поетичний майстер-клас Івана Пазина та презентація литовського бестселлера «Моє ім’я Маріте» за участі автора.

Повну програму можна переглянути тут.

Поетичні читання, фотовиставка, презентація видавництва та візит Паоло Джордано дивуватимуть відвідувачів Форуму вже 17 вересня.

Повну програму можна переглянути тут

Наостанок, 18 вересня, організатори  запланували презентацію «Нариси історії західної філософії», кулінарний майданчик, дискусію «Герої небесної сотні», а також відповіді на питання «Як бути філософом у 21 столітті» та ще низку подій.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!