Цього тижня у Львові відновлять роботу пів сотні дитсадків

1595 0
Із міркувань безпеки вони працюватимуть у співвідношенні 1 вихователь на 2-3 дитини.
Фото: 5.ua

Фото: 5.ua

У Львові з вівторка, 26 квітня, відновлять роботу пів сотні садків. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Плануємо, що після Великодня, з 26 квітня, у місті працюватимуть 50 чергових дошкільних навчальних закладів. Всі приміщення – з відповідно облаштованими укриттями. Уже починаємо формувати групи по 12 дітей. З міркувань безпеки вони працюватимуть у співвідношенні 1 вихователь на 2-3 дитини», – каже він.

Читайте також: Як дітям-переселенцям на Львівщині долучитися до навчання у школах

Детальну інформацію щодо роботи чергових садків можна отримати за телефоном: 032 254 60 48. 

Водночас в області ще від 23 березня дитячі садки відновили роботу. Освітній процес у садках можливий в очному, дистанційному чи змішаному форматі. Це визначає кожен заклад освіти самостійно. Таку рекомендацію надав департамент освіти і науки ЛОВА, врахувавши можливості, безпечні умови та запити батьків.

Нагадаємо, з 14 березня у школах Львівської міської територіальної громади відновили дистанційне навчання, також до навчання долучились і діти переселенців. Комунальні садки у Львові не працювали.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!