Хода звіздарів, вертеп і забави. Програма святкування Різдва у Львові

3142 0
Тvoemisto.tv транслюватиме коляду із Уляною Горбачевською, Ходу звіздарів та вертепи у «Шевченківському гаю».
фото: Evgeny Kraws / Facebook

фото: Evgeny Kraws / Facebook

Сьогодні, 7 січня, о 19.00 год на площі Яворського біля Гарнізонного храму буде коляда з дослідницею давніх пісень Уляною Горбачевською.

У суботу, 8 січня, о 13.00 год Львовом пройде Хода звіздарів. Із колядою звіздарі підуть від пл. Музейної до Оперного театру.

Також 7 та 8 січня у Музеї народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького відбудуться мистецькі вертепи у різдвяній шопці, заколядує “Дударик”, також на вечір планують народні танці та спільну коляду з найкращими музикантами Львова.

Ці події Тvoemisto.tv транслюватиме на сайті, Фейсбук-сторінці Тvoemisto.tv та на нашому Ютуб-каналі.

Також 9 січня о 16.00 год відбудеться коляда з Курбасами на пл. Маланюка та вистава «Різдвяна феєрія» від театру «Воскресіння». Фестиваль «Велика коляда» проходитиме упродовж 7-19 січня на площі Музейній від Церкви Пресвятої Євхаристії.

Читайте також: Гід різдвяним Львовом. Головні святкові локації

Із повною програмою святкування Різдва можна ознайомитись нижче:

 

 

У цьому році у Львові розробили нову концепцію оформлення міста до зимових свят із використанням традиційної прикраси – різдвяного «павука» та витинанки.

Тvoemisto.tv підготувало для вас підбірку головних локацій, які можна відвідати у Львові і де можна зробити святкові селфі на Різдво.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!