Цього тижня закінчується голосування за громадський бюджет Львова

1678 0
Проголосувати можна до четверга.
Фото: ZIB.COM.UA

Фото: ZIB.COM.UA

Цього тижня 15 листопада завершується голосування за громадський бюджет Львова. Цього року на бюджет участі претендує 159 проектів на загальну суму 141 566 651 грн. Про це повідомляє офіційний сайт проектів громадського бюджету. 

Нагадаємо, що цього року всі проекти були поділені на дві категорії: «Освіта» та «Інше». Кожен львів'янин може віддати свій голос за один великий та один малий проект. Голосувати можна незалежно від району проживання. 

Процедура голосування не змінилася. Віддати свій голос можна онлайн через BankID та у найближчому ЦНАПі.

Читайте також:Як може виглядати озеро на Панча у Львові. Візуалізація 

Tvoemisto.tv також підготувало повний перелік ініціатив кожного з районів міста. Відтак, на Сихові хочуть встановити фонтан та створити мобільну службу для хворих дітей, у Шевченківському районі планують облаштувати озеро та відреставрувати дорогу на кладовище, у Франківському районі активно вболівають за спортивні ініціативи, Личаківський район може стати центром самооборони та творчості, Залізничному району потрібні нові дитячі майданчики, а Галицькому – обсерваторія, арфа і пригодницьке містечко.  

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!