На Громадський бюджет 2021 у Львові заклали 58 млн гривень

1622 0
Подавати свої проєкти зможуть не лише львів’яни, а й мешканці всіх населених пунктів, що ввійшли до Львівської ОТГ
Фото: ZIB.COM.UA

Фото: ZIB.COM.UA

Громадський бюджет Львова у 2021 році становитиме 1,7% бюджету розвитку, тобто близько 58 млн грн. Відповідне рішення прийняли на сесії Львівської міськради.

Окрім цього, подавати свої проєкти зможуть не лише львів’яни, а й мешканці всіх населених пунктів, що ввійшли до Львівської ОТГ. А це: Великі Грибовичі, Збиранка, Малі Грибовичі (Грибовецька сільрада); Гряда, Воля-Гомулецька (Грядівська сільрада); Зашків, Завадів, Зарудці (Зашківська сільрада); Лисиничі, Підбірці (Лисиничівська сільрада); Малехів; Рясне-Руське, Підрясне (Рясне-Руська сільрада).

Читайте також: Як може виглядати озеро на Панча у Львові. Візуалізація 

Нагадаємо, що Громадський бюджет у Львові ввели у 2016 році.

Він полягає у тому, що всі охочі можуть подавати на конкурс власні проєкти, а переможці, яких львів’яни визначають своїм голосуванням, отримують фінансування із міського бюджету.

Нагадаємо, що 15 серпня стартувала подача заяв на ювілейний 5-й Громадський бюджет Львова.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!