Цьогоріч на строкову службу до війська призвуть на 2 тисячі більше людей, ніж торік

1080 0
Під час осіннього призову у 2020-му році була меншою, як порівнювати із весняним, майже на 3 тисячі осіб.
Фото: DT.ua

Фото: DT.ua

У 2021 році запланували призвати за два призови, весняний та осінній, близько 32 тисяч осіб. Але наразі ця цифра не остаточна, вона може бути скоригована: у більший бік – навряд чи, можливо, у менший. Про це повідомляє АрміяInform з посиланням на начальника відділу комплектування рядовим, сержантським складом та призову управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ, полковника Миколу Качаненка.

Читайте також: В Україні з'являться електронні військові квитки

За його словами, кількість призовників під час осіннього призову у 2020-му році була меншою, як порівнювати із весняним, майже на 3 тисячі осіб.

Нагадаємо, що призов у 2020 році відбувся без зривів. Усього торік призволи 30 030 осіб: навесні –16 460 призовників, восени – 13 570. Також на строкову військову службу тепер знову призиватимуть чоловіків із 18 до 27 років.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!