Дитячий майданчик у Личаківському парку планують завершити до кінця року

1439 0
Однак, окрім майданчика, робіт у парку ще багато.

Цього року у Львові планують завершити облаштування дитячого майданчика в Личаківському парку, що з боку вулиці Пасічної. Про це у програмі Tvoemisto.tv «Тема тижня» повідомив очільник Личаківської районної адміністрації Орест Тимчишин.

«Якщо йдеться про дитячий майданчик, який облаштовується у Личаківському парку зі сторони початку Пасічної, то роботи там тривають кілька років, і я сподіваюся, що в цьому році вони будуть завершені. Ми також попросимо департамент містобудування, управління екології, щоб вони пришвидшили свої зусилля», – каже він.

Читайте також: У Львові цьогоріч хочуть озеленити центр міста. Що саме планують

Загалом, за словами Ореста Тимчишина, роботи у парку ще багато, оскільки він доволі великий. 

Додамо, що реконстуркцію парку Личаківського у Львові розпочали ще у 2018 року. Через три роки підрядник зупинив роботи у парку. Проєктантка Ольга Криворучко тоді у стрімі Tvoemisto.tv пояснювала, що це через неоплачені йому акти виконаних робіт. Станом на той час загальна вартість робіт у парку вже становила 41 млн грн, що прирівнюється до ремонту дороги. Наприкінці 2021-го на Личаківський парк додаково виділили 25 млн гривень. Ці кошти мали скерувати на облаштування доріжок і двох майданчиків. На нижньому майданчику доробляли «дракона, що повзе», а на верхньому – лазанку.

Нагадаємо, що у Львові  на будівлі Личаківської районної адміністрації планують встановити сонячні панелі та акумулятори. Також знову розглядають ідею проведення всеукраїнського архітектурного конкурсу для облаштування квазікільця на перетині вулиць Личаківської, Пасічної і Тракту Глинянського. Повну розмову з очільником Личаківської РА Орестом Тимчишиним у програмі Tvoemisto.tv «Тема тижня» можна переглянути у Facebook та YouTube-каналі медіа-хабу.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!