Політична реклама

Цьогоріч у десант і флот призивати солдатів не будуть

1561 0
Цієї весни вже не буде призову на строкову військову службу у Високомобільні десантні війська і Військово-морські сили.

Цьогоріч призовники поповнюватимуть лави тільки частин Сухопутних військ і протиповітряної оборони Повітряних Сил, - інформують у прес-службі Міністерства Оборони України. За інформацією міністерства, ВМС і десант вже майже повністю перейшли на контракт.

Висока привабливість контрактної служби в цих військ пояснюється престижністю служби в них, а також поліпшенням матеріального стану зазначених категорій військовослужбовців.

Як повідомляло Твоє місто, 1 квітня стартував весняний призов солдатів строкової служби, який має стати передостаннім перед запланованим переходом на контрактну армію.

Раніше начальник Генерального штабу – головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Володимир Замана заявив, що восени 2013 року відбудеться останній призов на строкову військову службу. Після цього армія буде формуватися виключно за контрактом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!