Політична реклама

Цьогоріч у Львові планують оновити Підзамче

1579 0
До кінця року у Львові планують завершити проект реалізації Підзамча. Це ревіталізація внутрішніх двориків і території, де є дитячий майданчик.

До кінця року цей проект буде реалізованим, і ми побачимо, що Підзамче стає кращим, – сказала начальник управління охорони історичного середовища Львівської міськради Лілія Онищенко.

Територія Підзамча незаконно забута. Зі слів чиновниці, там збереглися найстаріші храми Львова.

Також збереглася планувальна структура. Навіть ті будинки, які збудовані в ХІХ-ХХ століттях, варті ока туриста і мешканця міста.

Програма ревіталізації Підзамча реалізується спільно з Краковом. В межах цієї програми було опрацьовано багато цікавих ідей, яким чином реанімувати ті чи інші частини Підзамча, щоб вони запрацювали і для мешканців, і для туристів, – розповіла Лілія Онищенко.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!