Політична реклама

Цьогоріч українці найбільше цікавляться відпочинком у Болгарії

1997 0
Українці все частіше починають замислюватися над тим, де відпочити від стресів першої половини року і провести час з сім'єю або друзями. У компанії Google проаналізували запити українських користувачів Google за останній місяць з ключовими словами "отдых в.../відпочинок в ..." і склали список найпопулярніших туристичних напрямків цього сезону.

Цього року відбулася зміна лідера - сьогодні українці найбільше цікавляться відпочинком у Болгарії, повідомляє Українська Правда. Життя. Минулорічний фаворит Крим опустився на друге місце за кількістю запитів.

У першу трійку увійнла Грузія, курорти якої активно освоюють українці (торік Грузія не потрапила до першої десятки). Крім того українські користувачі цікавилися відпочинком в Туреччині, Карпатах, Греції, Єгипті та Чорногорії.

В цілому десятка популярних напрямків літнього відпочинку, на думку українських користувачів Google, виглядає так:

1. Болгарія 
2. Крим 
3. Грузія 
4. Туреччина 
5. Карпати 
6. Греція 
7. Єгипет 
8. Чорногорія 
9. Хорватія 
10. Іспанія 
 
Цього року українці стали частіше питати у Google про відпочинок на території України. У першу десятку найпопулярніших запитів потрапили такі українських курорти:

1. Бердянськ 
2. Затока 
3. Одеса 
4. Кирилівка 
5. Скадовськ 
6. Коблево 
7. Урзуф 
8. Яремче 
9. Трускавець 
10. Генічеськ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!