Політична реклама

Цими вихідними у Львові дегустуватимуть вино відомих українських марок

1704 0
Цими вихідними, з 19 до 21 жовтня, на площі Ринок відбудуться винні дегустації, де справжні поціновувачі зможуть насолодитисявинамивиноградних господарств України та виномаркетів і вибрати напійдо душі. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Дегустація відбуватиметься в межах "Свята сиру вина". Програму можна переглянути тут.

Традиційно, дегустацію розпочнуть з легкого білого сухого вина, а завершать солодким червоним вином. Гості матимуть можливість скуштувати понад 40 видів вина. До напоїв подадуть спеціально підібраний сир, домашню випічку та елітний виноград. Дегустації відбуватимуться в затишному наметі, якийоблаштують комфортним винним залом та гардеробом», - розповідають організатори.

На дегустації представлять вина торгових марок «Французький Бульвар», «Вінтаж Бутік», «Бахчисарай», виномаркету «Аманд» та бутіка Королівства Вин «Вина королів». Порядок дегустації вина розпочнеться з оцінки кольору і зовнішнього вигляду - чистота або прозорість, далі з оцінки аромату, смаку та післясмаку.

Зауважимо, щоб взяти участь у дегустації, необхідно зареєструватись на сайті свята.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!