Політична реклама

Цими вихідними у Львові перекрита для руху вулиця Антоновича

1240 0
Аварійні роботи з ремонту каналізаційної мережі від будинку №9 на вул. Антоновича до каналізаційного колектора Львівводоканал виконуватиме 16 та 17 березня.

У зв’язку з проведенням робіт, з 8:00 год. 16 березня і до 20:00 год. 17 березня рух транспортних засобів по вул. Антоновича, 9 буде перекрито, - повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Також буде знеструмлено мережу живлення електротранспорту.

На час проведення робіт тролейбус №9 не курсуватиме. Тролейбус №10 від університету курсуватиме за своїм маршрутом, а до центру міста – по вул. Городоцькій і далі за маршрутом тролейбуса №12. А тролейбус №2 їхатиме від університету по вул. Героїв УПА – Кульпарківській – Виговського – Ряшівській і далі по Городоцькій і також по маршруту тролейбуса №12.

У місцях проведення робіт будуть встановлені відповідні дорожні знаки та щити загородження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!