Дощ, мокрий сніг та ожеледиця. Якою буде погода у Львові у найближчі дні

4133 0
В останні дні листопада та на початку грудня падатиме сніг та буде мороз.
Фото: Уніан

Фото: Уніан

У Львові та області у найближчі дні синоптики прогнозують туман, часом дощ з переходом у мокрий сніг та сніг. Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

Читайте також: На новорічні свята гірськолижні курорти працюватимуть навіть попри «червону» зону

Завтра, 28 листопада, вночі та вранці місцями буде туман видимістю 200-500 м. Погоду визначатиме вплив циклонічної депресії над Європою.

Буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вранці та вдень дощ, в горах з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі сягатиме 0-5 градусів тепла, а вдень 4 – 10 тепла.

29 листопада буде хмарно, часом дощ з переходом в мокрий сніг та сніг, по півдню території значні опади. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на західний, 9-14 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура впродовж доби становитиме 0-5 градусів тепла.

Читайте також: Карпати замело снігом. Фотофакт

30 листопада буде хмарно з проясненнями. Часом невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 9-14 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-6 градусів морозу, а вдень від 3 морозу до 2 тепла.

1 та 2 грудня також буде хмарно з проясненнями. Місцями невеликий дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 9-14 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень 0-5 тепла.

Нагадаємо, що на новорічні свята гірськолижні курорти для вакцинованих громадян будуть працювати навіть попри «червону» зону. Хоч, згідно з постановою №1236, яка регулює карантинні обмеження, у «червоній» зоні заборонена робота підйомників, проте, за словами головного санлікаря країни Ігора Кузіна, до вакцинованих ця заборона не застосовується.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!