Туман, ожеледиця та мокрий сніг. Прогноз погоди у Львові на останні вихідні року

1433 0
Синоптики застерігають львів’ян про погіршення погодних умов у місті.
Фото: firtka.if.ua

Фото: firtka.if.ua

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, до кінця доби 29 грудня, вночі та вранці 30 грудня у Львові та області очікується місцями туман видимістю 200-500 м, на дорогах ожеледиця. 31 грудня – вранці та вдень місцями невеликий мокрий сніг та дощ.

30 грудня буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликий мокрий сніг, вдень – без істотних опадів. Вночі та вранці туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі від 1º морозу до 1° тепла, вдень 2-4° тепла.

31 грудня синоптики прогнозують вночі без опадів, вранці та вдень місцями невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5º морозу, вдень 1-6° тепла.

1 січня синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південний, 9-14 м/с. Температура повітря вночі від 1º морозу до 4° тепла, вдень 4-9° тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!