Туман та поривчастий вітер. У Львові оголосили штормове попередження

1042 0
Атмосферний тиск зростатиме, відносна вологість повітря дещо зменшиться.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Останній день 2022 року буде без опадів, водночас синоптики Львівського гідрометцентру попереджають про небезпечні метеорологічні явища. Уночі та вранці – місцями туман видимістю 200-500 м, на окремих ділянках доргах – ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

«Уночі та вранці буде слабка ожеледь, подекуди видимість погіршуватимуть тумани, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-західного напрямку, вночі слабкий, вдень поривчастий»,  – йдеться в повідомленні синоптиків.

Читайте також: Як вимикатимуть світло у Львові у новорічну ніч

Температура вночі коливатиметься від 2º морозу до 3° тепла, а вдень становитиме 7-12 градусів тепла. Атмосферний тиск зростатиме, відносна вологість повітря дещо зменшиться.

Нагадаємо, що Львів може побити температурний рекорд на Новий рік.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!