Туреччина безкоштовно тестуватиме туристів на Covid-19 у своїх аеропортах

2664 0
Також влада має намір надати можливість туристам здати аналізи перед вильотом назад додому.
Фото: Економічна правда

Фото: Економічна правда

Туреччина відкриє центри безкоштовного тестування на коронавірус у всіх аеропортах країни для тих, хто прилетів до 15 липня. Про це повідомляє Avianews.ua з посиланням на інтерв'ю міністра культури і туризму Мехмета Нурі Ерсоя для агенства Anadolu.

При цьому, за його словами, подібні центри запрацюють у популярних туристичних регіонах Анталії, Ізмірі і Даламані до 1 липня.

Читайте також: Чорногорія заявила, що подолала коронавірус

По прильоту співробітники виміряють температуру всіх пасажирів. На безкоштовне тестування будуть відправляти тих з них, у кого вона перевищує 37,8 градусів.

Також влада має намір надати можливість туристам здати аналізи перед вильотом назад додому. Така послуга, за словами Ерсоя, буде надаватися за 15 євро.

Кілька днів тому Туреччина скасувала заборону на в'їзд іноземців в країну, однак проводить перевірку температури тим, хто прибув, і додаткове медичне обстеження туристів, які мають підвищену температуру.

Нагадаємо, що з Україною Туреччина планує відновити сполучення із 1 липня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!