Туреччина створює авіакомпанію, щоб перевозитити росіян на курорти

9831 0
Країна хоче зберегти туристів з росії, тож очікують, що після цього кроку вони залучать щонйменше 2 млн людей.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

В Туреччині затвердили триетапну «дорожню карту» із залучення російських туристів до країни в умовах санкцій. Там планують створити нову авіакомпанію для чартерного перевезення на курорти, передає Економічна правда. 

«Загострення конфлікту між росією та Україною призвело до проблем у туристичному секторі Туреччини, оскільки обидва ринки були дуже важливими для бізнесу. Мінкультури та туризму, Мінтранс, а також міністерство казначейства та фінансів у ситуації, що склалася, затвердили триетапну дорожню карту для залучення туристів з рф, зокрема йдеться про створення найближчим часом нової авіакомпанії», – пише видання.

Читайте також: У росії назрівають соціальні збурення через падіння заробітків та рівня життя, – розвідка

Авіакомпанія буде базуватися в аеропорту міста Анталія. Літаки виконуватимуть рейси лише між містами рф та курортами Туреччини. Завдяки цьому можна буде долучити додатково мільйон туристів з росії. 

«На думку влади, з урахуванням рейсів Pegasus Airlines, деяких російських авіакомпаній та блоків місць до Туреччини вдасться залучити щонайменше 2 млн мандрівників із росії».

У межах цієї «дорожньої карти» влада планує видати кредит а загальну суму 300 млн доларів туроператорам ANEX Tour, Pegas Touristik та Coral Travel для підтримки бізнесу в умовах війни в Україні.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!