Туреччина уже не в «червоній» Covid-зоні. МОЗ оновило перелік країн

1400 0
У списку «червоної» зони було 78 країн, зокрема Туреччина, зараз їх поменшало на десяток.
Фото: Freepik.com

Фото: Freepik.com

Міністерство охорони здоров'я сьогодні, 15 січня, оновило список країн, які потрапили до «червоних» та «зелених» карантинних зон. До «червоної зони» за рівнем поширення коронавірусної інфекції віднесли 66 країн (повний перелік тут).

У червоній зоні Чехія, Велика Британія, Швеція, Ізраїль, Словаччина, Чорногорія, Португалія, Грузія, Італія, Австрія, Німеччина, Польща. Натомість Туреччина і Болгарія у зеленій зоні.

Важливо, що після повернення з країн «червоної» зони українці мають піти на 14-денну самоізоляцію або здати ПЛР-тест і отримати негативний результат. По поверненню з країн «зеленої» зони ж не потрібно здавати тест на коронавірус чи йти на самоізоляцію.

Для того, аби дізнатися про правила в'їзду в ту чи іншу країну, для україців Міністерство закордонних справ розробило онлайн-мапу. Вона доступна за посиланням і постійно оновлюється.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!