Туреччина збільшила термін безвізового перебування для громадян України

1942 0
Влада Туреччини збільшила термін безвізового перебування для громадян України на 30 діб.
Фото: vacationclub.silverpoint.com

Фото: vacationclub.silverpoint.com

Рішення, прийняте Кабінетом міністрів Туреччини про збільшення терміну безвізового перебування для громадян України на території Туреччини з 60 до 90 діб опубліковано в офіційному урядовому віснику Resmi Gazete.

В рішенні Міністерства закордонних справ на підставі 18-ї статті, датованому 27 травня, зазначено, що загальний термін перебування громадян України на території Туреччини збільшений з 60 до 90 днів протягом 180 днів з дати в'їзду.

Зазначимо, 1 серпня 2012 року Туреччина скасувала візовий режим для громадян України. З тих пір українці могли в'їжджати на територію Туреччини без візи на термін перебування до 60 днів, за умови, що загальний термін перебування на території Туреччини не перевищуватиме 90 днів протягом шести місяців з дати першого в'їзду.

Джерело: УНІАН


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!