Турецька авіакомпанія впровадила проїзний на необмежену кількість польотів

2319 0
Atlasglobal здійснює рейси зі Львова до Стамбулу.
Фото: aviaseller.su

Фото: aviaseller.su

Турецька авіакомпанія Atlasglobal запропонувала пасажирам оформити проїзний на необмежену кількість перельотів в бізнес-класі на рейси з 1 жовтня 2017 року до 30 травня 2018 року. Про цеповідомляє avianews.com.

Наразі існує два типи проїзних: 

  • Atlasglobal Unlimited Turkey Domestic на всі внутрішні рейси по Туреччині за 3500 турецьких лір ( близько $ 975 )
  • Atlasglobal Unlimited International за $ 3500 на всі міжнародні рейси, у числі яких Львів-Стамбул, Запоріжжя-Стамбул і Харків-Стамбул, які виконуються українською дочірньою компанією.
     

За опублікованими правилами, пасажир, який купив проїзний, може літати хоч кожен день на всіх власних рейсах авіаперевізника, проте йому необхідно заплатити всі податки і збори, розмір яких залежить від напрямку.

Читайте також: МАУ запровадила квитки по 10 гривень для тих, хто потребує лікування за кордоном

Проїзний дозволяє отримати стандартний сервіс бізнес-класу Atlasglobal – це можливість відвідування бізнес-залу в аеропорту, збільшена норма багажу, покращене харчування і переліт в салоні бізнес-класу. Однак, якщо на обраний рейс всі квитки бізнес-класу були розкуплені, пасажир може полетіти в економ-класі.

Переоформити документ на іншу людину правила не дозволяють – літати повинен тільки пасажир, на ім'я якого спочатку був оформлений проїзний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!